Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882
186_kisin-tatil-yapilacak-yerler.jpg

Kışın Tatil Yapılacak Yerler 2024

4.10.2024 10:25:00

Kış aylarında sevdiklerinizle beraber huzurlu bir tatil yapmanın hayalini kuruyorsanız, hayaliniz gerçek olabilir. Çünkü kışın tatil yapılacak yerler için birden çok alternatif bulunuyor. Sevdiklerinizi yanınıza alıp kış tatiline çıkmak istediğinizde uzun bir listeyle karşılaşabilirsiniz. Kışın huzur verici atmosferiyle bir araya gelebileceğiniz, eşsiz manzaralara şahitlik edeceğiniz pek çok seçenek bulunmaktadır. Kar tatili planlarınız için çeşitli kayak merkezlerini seçebilir, lezzetli yöresel yiyecekleri deneyebilirsiniz. Yazımız içerisinde kışın tatil yapılacak yerler için bazı önerilere yer verdik.

Gelim hızlıca 2024 kışın tatil yapılacak yerlerlistemize göz atarak size en uygun olan lokasyonu seçelim. Bu sayede kafanızdaki soru işaretlerini de gidermiş olacağız.  

Bursa Uludağ 

bursa uludağ

Kış tatili için hemen herkesin ilk önerisi elbette ki ülkemizin beyaz incisi olan Uludağ. Benzersiz manzarasıyla hatıralarınızda yer edinecek olan Uludağ sınırları içerisinde farklı pek çok aktiviteye katılabilirsiniz. Farklı pistlerin olması sayesinde snowboard ya da kayak yapabilirsiniz. Daha önce hiç kayak yapmadıysanız saatlik veyahut günlük olarak verilen özel derslerden yararlanabilirsiniz. Kızakla kayabilir, kar yürüyüşlerine katılabilirsiniz. Turlarla yapılan güvenli kar yürüyüşleri, doğanın ve kışın tadını çıkarabileceğiniz eğlenceli bir aktivitedir. 

Kayseri Erciyes 

Kayseri Erciyes

Kış tatilinde keyifli bir kayak deneyimi için tercih edebileceğiniz adreslerden birisi Erciyes olarak bilinmektedir. Kayseri Erciyes’e geldiğiniz zaman sizleri farklı seviyeler için uygun olan kayak pistleri karşılamaktadır. Bu pislerden size uygun olanda kayak yapabilirsiniz. Kayak yapmayı bilmiyorsanız özel kış sporları eğitimi alabilirsiniz. Zirveye çıkmak için teleferiği kullanırken Erciyes’in benzersiz manzarasını doyasıya izleyebilirsiniz. Uzmanlar eşliğinde yürüyüş turlarına katılım sağlayabilir, çeşitli kış etkinliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca Erciyes’te düzenlenen festivaller de tatilinizin güzelleşmesini sağlayacaklar arasında yer almaktadır. Kayseri denildiği zaman ilk akla gelen lezzetleri de Erciyes’te deneyimleyebilir, eşsiz lezzetler tadabilirsiniz. 

Kış ayında tatil yapılacak yerler arasında mutlaka gidilmesi gerekilen yerlerdne birisidir. Bu noktada arkadaşlarınızla birlikte gitmek aktivite açısından çok daha avantajlı olmaktadır. Şimdi ise bir diğer başlığımıza geçiş yapabiliriz. 

Nevşehir Kapadokya

Nevşehir Kapadokya

Yerli ve yabancı turistlerin her mevsimde ziyaret ettiği, her mevsimde bambaşka bir ortam sunan Kapadokya muhakkak kışın da görülmelidir. Kış aylarında sıklıkla tercih edilmesinin yanı sıra farklı birçok etkinlik için de uygundur. Kapadokya’ya tatil için gittiğiniz zaman peri bacalarını gezebilir, yer altı şehirlerini görebilirsiniz. Kapadokya denildiği zaman ilk akla gelenlerden biri olan balon turlarına katılabilirsiniz. Böylece peri bacaklarını ve tüm o eşsiz vadiyi yukarıdan izleyebilirsiniz. Tatiliniz boyunca deneyimleyebileceğiniz aktivite sayısı ise oldukça fazla. Çavuşin Kalesine gidebilir, Güvercinlik Vadisi’nde Nazar boncuklu dilek ağacını görebilirsiniz. Çeşitli fotoğraflar çekinebileceğiniz gibi dilerseniz yöresel lezzetlerin de tadına bakabilirsiniz. Sevdikleriniz için de Kapadokya’da bir hatıra olacak hediyeliklerden satın alabilirsiniz.

Ayrıca muhafazakar kiralık villa  seçeneklerimize de göz atmayı unutmayın! 

Kocaeli Maşukiye  

Kocaeli Maşukiye

İstanbul’dan uzaklaşmadan kış tatili yapmak isteyenler için 2024 yılında en çok önerilenler arasında Maşukiye yer almaktadır. Maşukiye içerisinde yapabileceğiniz pek çok etkinlik bulunmaktadır. Yeşil alanlara, doğal güzelliklere sahip olduğundan doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Bembeyaz bir örtüyle kaplanmış gibi görünen kış manzaralarında tatilinizin tadını çıkarabilir, huzuru hissedebilirsiniz. Şelaleleri görebilir, ormanların içinde kalan işletmelerde kahvaltı yapabilirsiniz. Maşukiye kış tatilinde ziyaretçilerin deneyimledikleri seçenekler arasında at biniciliği eğitimleri de bulunmaktadır. Dilerseniz katılabilirsiniz. Kartepe’ye giderek kendi seviyenize uygun olan pistte kayak yapabilirsiniz. Farklı deneyimler yaşamak isteyenlerdenseniz, Kartepe yamaç paraşütünü deneyerek unutulmaz bir an yaşayabilirsiniz. 

Kışın tatil yapılacak yerler listesi olarak mutlaka gitmenizi tavsiye ettiğimiz yerlerden birisidir. Özellikle temiz havası ve doğal alanları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. 

Sakarya Sapanca

Sakarya Sapanca

İstanbul sınırlarından çok fazla uzaklaşmadan kar tatili yapmak isteyenlerin adresi Sapanca’dır. Sapanca’ya geldiğiniz zaman kışın beyazlığına bürünen Sapanca Gölü’nün çevresinde yürüyüş yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fotoğraf çekinebilir ve bu eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Uygun hava koşulları varsa tekne turlarına çıkabilir, doğal güzellikleri keşfetmek için bisiklet kiralayabilirsiniz. Göl kenarında bulunan restoranlarda soğuk havada iyi gelecek yiyecek ve içeceklerin tadına da bakabilirsiniz. 

Karabük Safranbolu

Karabük Safranbolu

Safranbolu tarihi detayları, ilgi çekici evleri ve doğasıyla kış tatili yapmak isteyenlerin tercih edebileceği seçeneklerden birisidir. Tarihi evlerin çatılarını beyazlık sardığı zaman ise Safranbolu’da yapabileceğiniz pek çok aktivite bulunmaktadır. Kış tatili için Safranbolu’ya gittiğiniz zaman UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan tarihi evleri ziyaret edebilirsiniz. Kristal Teras üzerinden karın hâkim olduğu Safranbolu manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı sokaklarında gezebilir, tarihi konakları, çarşıları görebilirsiniz. Safranbolu Kent Müzesi, tarihi hamamları ve çok daha fazlası da gezip görebileceğiniz yerler arasındadır. Ek olarak Safranbolu’ya has olan Lokum ve benzeri yöresel lezzetleri de deneyimleyebilirsiniz. Böylece farklı bir tatil geçirebilir, güzel hatırlayacağınız anılar biriktirebilirsiniz. 

Bu içeriğimizde kışın tatil yapılacak yerler rehberini paylaşmaktayız. Umarım sizler için faydalı bir blog içeriği olmuştur. Aynı zamanda sitemizde yer alan balayı villa kiralama seçeneklerimize de göz atmayı unutmayın! 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
×
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00