Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882
291_gunubirlik-denize-girilecek-yerler.jpg

Günübirlik Denize Girilecek Yerler

28.08.2024 10:05:00

Yaz ayları geldiğinde denize girip eğlenceli vakit geçirebileceğiniz yerler aramaya başlayabilirsiniz. Ancak uzun bir tatil için yeterince zamanınız yoksa günübirlik bir maceraya atılmak isteyebilirsiniz. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin birçok şehrinde yaşayan kişilerin günübirlik denize girebileceği yerler bulunur. Peki, İstanbul'da günübirlik denize girilecek yerler nerelerdir? İstanbul'da yaşıyorsanız ve günübirlik denize girebileceğiniz yerler arıyorsanız bunun için pek çok seçeneği yazımızda bulabilirsiniz. Haydi başlayalım...

İstanbul'da Günübirlik Denize Girilecek Yerler Nereler?

Aileniz ve arkadaşlarınızla denize girmenin keyfini yaşamak için her zaman uzun bir tatil yapmanız gerekmez. İsterseniz zaman zaman arabanıza atlayıp günübirlik kısa bir tatil yapabilirsiniz. Ülkemizin iç kesimlerinde bunu yapmak daha zor olabilir. Ancak İstanbul gibi denize kıyısı olan yerlerde yaşayanlar için günübirlik denize girilecek yerler konusunda çok sayıda seçenek mevcuttur. Bunun örnekleri arasında Adalar, Kilyos ve Florya Güneş Plajı gibi harika yerler bulunur. Bu yerler ve daha fazlası hakkında bazı temel detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Adalar

Adalar

İstanbul'da günübirlik denize girilecek yerler konusunda çokça örnek sayabiliriz. Bunlardan biri huzurlu bir tatil deneyimi sunabilecek bir yer olan Adalar'dır. Prens Adaları olarak da bilinen Adalar toplamda 9 adadan oluşur. Bunların beşinde yerleşim mevcuttur. Adalar seyahatiniz için Büyükada ve Heybeliada gibi pek çok seçenek arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Bu adalarda pek çok güzel plaj bulabilir günübirlik denize girebilirsiniz. Dahası, Adalar'da ziyaret edilebilecek başka birçok doğal alan ve tarihi mekan da bulunmaktadır.

Şile

Şile

İstanbul'un Marmara Denizi'ne ve Karadeniz'e kıyıları bulunmaktadır. Bu ilin Karadeniz'e kıyısı olan ilçelerinden biri Şile'dir. Şile'de çok sayıda güzel plaj bulabilir, günübirlik denize girmek için burayı seçebilirsiniz. Ayazma Plajı, Kumbaba Plajı ve Uzunkum Plajı Şile'deki plajlardan yalnızca birkaçıdır. Buna ek olarak Şile ziyaretiniz sırasında çok sayıda doğal alanı ve Şile Kalesi gibi tarihi yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz. İstanbul'da günübirlik denize girmek için bu güzel ilçeyi tercih edebilirsiniz.

Kilyos

Kilyos

İstanbul'da günübirlik denize girilecek yerler denildiğinde Kilyos'tan bahsetmemek olmaz. Sarıyer ilçesinde bulunan bir mahalle olan Kilyos bulunduğu ilçenin merkezine 10 kilometre uzaklıktadır. İstanbul'da denize girmek için tercih edilebilecek iyi yerlerden biri çok sayıda plajın bulunduğu Kilyos'tur. Kilyos'taki plajlardan bazıları Suma Plajı, Tırmata Plajı ve Milyon Plajı'dır. Kilyos'ta günübirlik denize girebilir, Sarıyer'de Emirgan Korusu ve Rumeli Hisarı gibi gezilecek pek çok yere göz atabilirsiniz.

Poyrazköy Plajı

Poyrazköy Plajı

Günübirlik denize girilecek yerler listemizde İstanbul'un pek çok yerinden bahsettik. Şimdi de Beykoz'da bulunan bu popüler plaja bir göz atalım. Poyrazköy Plajı Yavuz Sultan Selim Köprüsü yakınlarında İstanbul'da oldukça ulaşılabilir bir konumda bulunan bir plajdır. Günübirlik denize girmek için tercih edebileceğiniz bu yerin yakınlarında restoranlar ve kafeler de bulabilirsiniz. Ailecek veya arkadaşlarınızla bu plajı ziyaret edebilir, yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Florya Güneş Plajı

Florya Güneş Plajı

İstanbul'da günübirlik denize girmek için bir yer mi arıyorsunuz? Bahsettiğimiz diğer seçeneklerin yanı sıra Florya Güneş Plajı da bunun için uygun bir seçenek olabilir. Florya Güneş Plajı, Bakırköy ilçesine bağlı Florya semtinde bulunan bir plajdır. Şehrin merkezinden çok uzaklaşmadan denize girme keyfi yaşamak isteyenler Avrupa Yakası'ndaki Florya Güneş Plajı'nı tercih edebilir.

İstanbul Yakınlarında Günübirlik Tatil İçin Nerelere Gidilir?

Günübirlik tatil yapmak isteyenler için İstanbul oldukça iyi bir konumdadır. Zira İstanbul'da ve çevresinde tatil için gidilebilecek çok sayıda yer bulunur. Saydığımız yerlerin yanı sıra İstanbul çevresindeki Tekirdağ, Sakarya gibi yerlerde günübirlik tatil için gidilebilecek yerler bulunur. Ayrıca bölgede tatil konusunda iyi seçeneklerden bazıları Bursa ve Çanakkale gibi yerler olabilir. Dahası, dilerseniz Balıkesir'e bağlı bir yer olan Ayvalık'ı da günübirlik tatil için tercih edebilirsiniz.

​Kısa ve tadında bir tatil deneyimi için günübirlik tatil yapmayı düşünebilirsiniz. İstanbul'da günübirlik denize girilecek yerleri bunun için tercih edebilirsiniz. Günübirlik tatil yaparken lüks ve konforlu bir yerde konaklamak isteyebilirsiniz. Bu durumda güzel bir villayı kiralamak oldukça iyi bir fikir olabilir. İstanbul kiralık villa seçenekleri için Villacınız platformu üzerinden aramanızı gerçekleştirebilir, farklı seçenekleri inceleyebilirsiniz. Bu içeriğimizde kısaca günübirlik denize girilecek yerler konusuna değinmekteyiz. Umarım faydalı ve etkili bir blog içeriği olmuştur. Aynı zamanda sitemizde yer alan Fethiye villa kiralama seçeneklerine de göz atmayı unutmayın!

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
×
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00