Çalışma Saatleri09:00 - 23:50
callİletişim+902426061882
633_fethiye-safari-turlari.jpg

Fethiye Safari Turu Fiyatları

17.10.2024 11:05:00

Fethiye Safari Turu

Fethiye safari turu ile adrenalin ve eğlence dolu bir tatil deneyimleyebilirsiniz. Fethiye adrenalin turları listesinde ilk sıralarda yer alır. Doğa ile iç içe bir gün geçirebileceğiniz Safari turu ne kadar? Sorusuna yanıt arıyorsanız, turun sunduğu hizmetlere göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Sabahın erken saatlerinde başlayan Fethiye Jeep Safari fiyatları, sezona ve tura katılacak kişi sayısına göre de değişir. Katıldığınız safari turu, sizi konakladığınız yerden ya da konakladığınız mekana en yakın noktalardan alabilir. Turun bitiminde yine sizleri sabah almış olduğu konaklama alanınıza ya da en yakın noktalara jeepler ile bırakabilirler.

Bu hizmetler, fiyatlar üzerinde etkilidir. Safari Turu Fethiye hakkında detaylı bilgi almak için araştırma yapabilir, fiyatlar ilgili bilgi de alabilirsiniz. Online rezervasyon imkanı ile tatil planını yapan tatilciler, Fethiye'de kalacağı zamanları en ideal şekilde planlayabilir. Yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı ücretlendirme yapılan tur programı için rezervasyon yaptırırken, transfer için nereden alınmak istendiğinizi de belirtmenizde yarar var.

Tura katılan birçok kişide tutku haline gelen bu maceraya, herkesin katılması tavsiye edilir. Çamur, toz, eğlence, güneş ve suya doyacağınız safari turunda, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla eğlence ve adrenalin dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Burada kısaca Fethiye safari turu fiyatları konusuna göz attık. Şimdi ise bir diğer konu başlıklarımıza göz atabiliriz. 

fethiye safari turu

Jeep Safari Araçlarının Özellikleri Nelerdir?

Safari Turunda kullanılan Jeep araçlar, transit araçların dizayn edilmiş üstü açık şeklidir. Araçlar her turdan sonra garaja çekilir ve tüm güvenlik kontrolleri yapılır. Güvenlik kontrollerinde, tura çıkışı uygun olmayan araçlara rastlanırsa, bakım ve onarımları yapılıp uygun hale gelince tura çıkışı sağlanır. Jeep Safari araçlarının her biri 10 – 16 kişiliktir. Safari tur sırasında, katılımcıların aracı sürmesine izin verilmez. Aracı sadece turu düzenleyen firmanın profesyonel şoförleri kullanabilir. 

Sabah, jeep sürücüleri sizi tur başlangıç ​​noktasına götürmek için konakladığınız kiralık villa ya da otelinizden, bazı durumlarda yakın bir noktadan alır. Yolculuğunuz sırasında herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa, rehber ya da sürücülere bilgi verebilirsiniz. Rehberler ve sürücüler konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşamanız gerekli tüm önlemleri alır. 

Ayrıca bkz: Belek gezilecek yerler

Jeep Safari Turu Programı Nedir?

Fethiye safari turu eğlence ve adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezlerinden biridir. Bu tura katılım sağlayan kişiler, hem Fethiye Jeep Safari fiyatları hem de tur programını araştırır. Fiyatları sezona ve kişi sayısına göre değişebilen tur, zengin bir programdan oluşur.

Tlos Antik Kenti: Safari turu, Tlos Antik Kenti ile başlar. Bu kent, harika geçmişi olan bir yerdir. Mitolojik kahramanlardan Bellerophon ve atı Pegasus’un evi olarak bilinen Tlos’ta ayrıca Yunan, Roma, Osmanlı ve Likya kültürlerinden bazı antik kalıntıları da keşfedebilirsiniz. Bilgili rehberler eşliğinde gerçekleştirilen turda, tarihe dair birçok yeni bilgiye ulaşabilirsiniz.

Jeep Safari Turu

Yaka Köyü: Yaka Köyü’ne geçildiğinde sizi muhteşem bir doğa manzarası karşılayacak. Burada Safari turunun keyfini çıkarabilirsiniz. Geleneksel ve lezzetli yemeklerden de tadabilirsiniz. Burada yöre halkının nasıl yaşadığına da şahit olabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize yerel halkın yaptığı el işi ürünlerden hediyelik olarak satın alabilirsiniz.

Saklıkent: Saklıkent, Fethiye Safari Turunun en önemli noktalarından biridir. Avrupa’nın en büyük ikinci kanyonu olarak bilinen Saklıkent, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biridir. Aynı zamanda Saklıkent’te unutulmaz bir deneyim yaşamak için rafting botuna da katılabilirsiniz. Ayrıca bu kanyondaki manzarada muhteşem bir doğa gözlemi de yapabilirsiniz.

Patara Plajı: Patara Plajı, Safari Turu Fethiye yolculuğunuzda, kendinizi şımartmanız için muhteşem bir fırsat sunar. Çamur banyolarında yıl boyunca yaşadığınız tüm stresi üzerinizden atabilir, eğer şansınız iyi giderse yavru caretta caretta’nın yumurtadan çıkıp, denize doğru koştuğunu bile görebilirsiniz.

Tur Dönüşü: Macera dolu Fethiye Safari turu tamamladıktan sonra güler yüzlü rehber ve sürücüler sizi tekrar Fethiye’de konakladığınız mekanlara bırakır. Sürücüler ve rehberler, seyahatiniz boyunca güvenliğinizi ve konforunuzu sağlayacak deneyimli kişilerden oluşur. Yolculuğunuz boyunca macera ve adrenalin dolu dakikalar, unutulmaz anılarınız arasında yerini alır.

Bu içeriğimizde Fethiye safari turu fiyatları konusuna göz atmaktayız. Umarım sizler için de faydalı bir blog türü olmuştur. Aynı zamanda sitemizde yer alan Dalaman'da gezilecek yerler konusuna da göz atmayı unutmayın! 

WhatsApp
×Müşteri Temsilcileri
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
×
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin

XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
₺ 0,00 x 0 gece₺0,00
İndirim₺0,00
Kısa Süreli Konaklama Bedeli ₺0,00
Toplam Tutar₺0,00
Ön Ödeme ₺0,00
Kapıda Ödenecek ₺0,00